Taaladvies en communicatiestrategie

Taaltype helpt al meer dan 15 jaar bedrijven en organisaties bij hun communicatie – door het ontwerpen van doelgroepgerichte content, het opstellen van heldere plannen en evaluaties, het begeleiden van accreditatieprocessen en het meedenken over de strategisch inzet van communicatiemiddelen.

Taaltype is neerlandicus. Dat kan van alles betekenen, maar in haar geval betekent het een afgeronde universitaire opleiding op het gebied van taal en communicatie, plus een blijvende interesse in al het wonderlijks dat taal ons te bieden heeft.

Een belangrijk deel van het werk van Taaltype betreft educatieve projecten. Als auteur, eindredacteur en hoofdauteur heeft Taaltype een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van een flink aantal lesmethoden voor basis- en voortgezet onderwijs. Een steeds groter onderdeel van die werkzaamheden betrof het werken aan ICT-toepassingen en grootschalige toetsprojecten.

Bent u op zoek naar een communicatiedeskundige of een educatief auteur? Neem contact op met Taaltype, dan kijken we samen hoe Taaltype u kan helpen.

Willem Frederik Hermans: Er zijn geen goede schrijvers. Soms ontstaat in ons land een goed boek, dat op het gemiddelde peil geen invloed heeft. De goede boeken zijn meestal afkomstig van zonderlingen, liefhebbers die stiekem schrijven in het holst van de nacht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *